Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Elhunyt az ismert zuglói labdarúgó

Ötvenöt esztendős korában váratlanul elhunyt Duró József, a BVSC-Zugló korábbi válogatott labdarúgója.

A 21-szeres magyar válogatott labdarúgó 1985-ben a Debreceni MVSC színeiben mutatkozott be az élvonalban, később játszott a Vasasban és a Siófoki Bányászban is. Legnagyobb sikerét a Budapest Honvéd csapatával érte el, mellyel 1992-ben bajnoki címet nyert. Játszott Izraelben és Katarban is, majd 2000-ben szerződött Zuglóba. Pályafutását Dorogon fejezte be. Később edzőként is dolgozott, többek között a Kispest Honvédnál, illetve a Dorogi FC-nél.

Duró József egy ideig Zuglóban lakott, gyakran lehetett vele találkozni a kertvárosban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb