Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Eredményt hirdettek a Zugló-kupában

Az 1982-83-as tanév óta zajló sorozat az idei esztendőben is több ezer diákot mozgatott meg.

A testnevelő tanárok hagyományos évzáró értekezletén eredményt hirdettek a Zugló-kupában. A rendezvénynek az Arany János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola adott otthon június 2-án. Az eseményen Mogyorósi Attila tankerületi igazgató és Bátki László, a Zugló-kupát szervező és lebonyolító Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója köszöntötte a résztvevő pedagógusokat. Az értekezlet fő témája az idei Zugló-kupa értékelése volt.

Eredményt hirdettek a Zugló-kupában

Az egész éves sportprogramban 21 általános iskola 9390 és 16 középiskola 4153 diákja vett részt. A részvételi létszám és az eredményesség alapján a 350 fő alatti iskolák versenyében a Heltai nyert, a 350 fő feletti iskolák között a Városligeti volt a legjobb, míg a középiskolás lányoknál és a fiúknál egyaránt a Szent István Gimnázium diadalmaskodott.

Az évzáró értekezleten szó esett arról is, hogy a jövőben új sportágakkal – az asztalitenisszel, a teremfocival, a görkorcsolyával, a lövészettel, a BMX kerékpározással, a tollaslabdával, a lábtenisszel és a szivacskézilabdával – bővülhet a Zugló-kupa kínálata.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb