Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Éremmel zártuk az olimpiát

A tokiói olimpia utolsó napján is sikerült dobogóra állnia kerületi sportolónak. A BVSC-Zugló 34 éves játékosa, Pásztor Mátyás ugyanis tagja volt a bronzérmes magyar férfi pólócsapatnak.

Pásztor Mátyás olimpiai részvétele csak az utolsó keretszűkítésnél vált biztossá. Märcz Tamás szövetségi kapitány úgy gondolta, az elmúlt bajnoki szezon gólkirályának Tokióban is bizalmat ad. A zuglói sportoló pedig élt a lehetőséggel, és három góljával, illetve remek védekezésével nagy szerepet vállalt abban, hogy a válogatott végül harmadik lett az olimpián. Ez a magyar férfi vízilabda 16. olimpiai érme. Bronzot utoljára 1980-ban, Moszkvában szereztünk. Pásztor Mátyásnak pedig a 2018-as berlini világkupa-győzelem után ez volt a második válogatott sikere.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb