Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ezüstérmes lett Verrasztó Dávid

A BVSC-Zugló versenyzője  a 400 méteres vegyesúszás döntőjében szerezte meg a második helyet a hazai rendezésű vizes világbajnokságon.

Verrasztó Dávid ebben az évben remekül szerepelt a hazai és a nemzetközi versenyeken, így reménykedve várta a hazai világbajnokságot. A bemutatkozásra azonban a vb legutolsó napjáig várnia kellett, hisz a zuglói klub szakmai stábja úgy döntött, Dávid csak fő számában, a 400 méteres vegyesúszásban szerepeljen, erre pedig csak utolsó nap került sor.

Dávid a harmadik helyen jutott döntőbe, melyben a nyolc finalista közül a legrosszabbul rajtolt, de ezt követően pillangón és háton utolérte a mezőnyt, majd mellen jelentős előnyt szerzett, amit a gyorson sikerült is megtartania. Egyetlen versenyzőt nem tudott csak megelőzni: az amerikai Chase Kallisz kimagaslott a mezőnyből. Verrasztó mögött a harmadik helyen a japán Szeto végzett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb