Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói sportoló volt az EYOF sztárja

Egy fiatal zuglói tehetség, Nagy Réka volt a Győrben megrendezett Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál egyik legnagyobb sztárja. A BVSC-Zugló úszója hat érmet, ebből két aranyat szerzett, ezzel ő lett a magyar küldöttség legeredményesebb versenyzője.

Nagy Réka a 200 és a 400 méteres vegyesúszást nyerte meg, emellett 800 méter gyorson hatalmas egyéni csúcsot úszva a második, a 4×100 méteres vegyes váltóval szintén ezüstérmes, míg a 4×100 méteres mix vegyesváltóval és a 4×100 méteres női gyorsváltóval is harmadik lett.

A győri versenyen tíz sportágban, 130 versenyszámban vetélkedtek a 14-18 év közötti fiatalok. A magyar színeket 152 fiatal sportoló képviselte. A magyar csapat Réka vezérletével 13 arany-, 14 ezüst- és 14 bronzéremmel az oroszok és az olaszok mögött a harmadik helyen végzett az éremtáblázaton.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb