Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Háromszínű éremgyűjtemény

Befejeződött az izraeli Netanyában rendezett rövidpályás úszó Európa-bajnokság, melyen a magyar úszók kimagaslóan teljesítettek. 

A legjobb eredményt Hosszú Katinka érte el, aki hat arany- és egy ezüstérmet szerzett, de nem szégyenkezhetnek a zuglói úszók sem, akik szintén kitettek magukért. Korábban már hírt adtunk arról, hogy a BVSC-Zugló versenyzője, Bernek Péter aranyérmet nyert a 400 méteres gyorsúszásban, míg klubtársa, Kapás Boglárka 800 méter gyorson csak egy hajszállal maradt le az Európa-bajnoki címről. Kettejük közül viszont csak Boginak volt esélye az újabb éremszerzésre, Péter ugyanis egy vírusos fertőzés miatt kénytelen volt visszalépni a további versenyektől.

Bogi az utolsó versenynapon a 400 méteres gyorsúszásban próbált ismét szerencsét. A verseny nagy taktikai csatát hozott a két favorit, a brit Jazmin Carlin és Hosszú Katinka, illetve a BVSC-Zugló kitűnősége között, és a sorrend is csak a fergeteges hajrát követően dőlt el. Bogi ezúttal is szédületes tempóban hajrázott a második 200 méteren, ami ezúttal egy bronzéremre volt elegendő. Így azonban teljessé vált a zuglói éremkollekció, hisz Nagy Péter tanítványai minden medálból hazahoztak egyet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb