Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hazatértek a bajnokok

A reggeli órákban landolt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a riói olimpia utolsó magyar küldöttségét szállító gép. Az “aranygépen” utazott a kerület két olimpiai bajnoka, Szász Emese párbajtőrvívó és Szabó Gabriella kajakos is.

Az olimpikonokat nagy tömeg várta a SYMA Csarnokban rendezett fogadáson, ahol Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Szabó Tünde sportállamtitkár és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke köszöntötte a sportolókat.

A köszöntésből az a sok száz hozzátartozó és szurkoló is kivette a részét, akik zsúfolásig megtöltötték a lelátót, és akik minden egyes magyar eredményt hangos tetszésnyilvánítással ünnepeltek. Emese és Gabi a színpadon, illetve az ünnepséget követő interjúikban is elmondták, hogy meglepte őket a feléjük áradó rengeteg szeretet, de egyúttal erőt is ad nekik a folytatáshoz.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb