Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Heten az élen

Év végéhez közeledve a legtöbb sportág vezetése megnevezi, kik azok a női és férfi sportolók, akik az év folyamán a legjobban teljesítettek. Az év legjobbjának járó címet idén hét, zuglói kötődésű sportoló érdemelte ki.

Az év férfi judósa a zuglói Tóth Krisztián lett, aki az idei esztendőtől már nem a KSI, hanem a Pénzügyőr színeiben versenyez. A legjobb pályakerékpáros a BVSC-Zugló versenyzője, Lovassy Krisztián lett.

A rövidpályás gyorskorcsolyázók közül ezúttal a nagyobbik Liu-testvér, Shaolin Sándor bizonyult a legjobbnak, de a döntést biztos megnehezítette, hogy öccse, Shaoang is tagja volt az olimpiai bajnok férfi váltónak, és mindkét Liu-fiú kiválóan teljesített az évközi világversenyeken.

Sportlövészetben a KSI-s Egri Viktória volt a legjobb a nők között, míg taekwondo sportágban megkérdőjelezhetetlen volt az MTK-s Patakfalvy Luca győzelme. A zuglói klubok eredményességi versenyéből a Postás SE sem maradt ki, hisz akrobatikus tornában egy hármas csapat végzett az élen, melynek a postásos Vincze Zita is tagja volt.

Idén még egy zuglói sportoló, a BVSC-s kardvívó Pusztai Liza is kimagaslóan teljesített: a kadet világbajnoki cím, a junior vb-bronz, a két ifjúsági olimpiai arany és a felnőtt világkupaezüst pedig az év legjobbja elismerést jelentette számára is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb