Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Integrációs sportnapot tart Budapest

Szeptember 11-én, szombaton 13 órakor veszi kezdetét az a hagyományteremtő rendezvény, amelynek célja a sérült és fogyatékkal élő embertársaink sporttevékenységének bemutatása, a sportágak népszerűsítése.

A 19 óráig tartó eseményen való részvétel ingyenes, minden érdeklődő számára regisztráció nélkül nyitott. A Budapesti Sportszolgáltató Központ (BSK) által szervezett sportnap a Fővárosi Önkormányzat támogatásával valósul meg.

Az érdeklődők a Margitszigeti Atlétikai Centrum területén

– így a futball- és streetballpályán, a felújított futókörben, az edzőteremben – a következő sportágak és mozgásformák bemutatóit tekinthetik meg, illetve próbálhatják ki: vak foci és sakk, darts, asztalitenisz, csörgőlabda, tandem biciklizés, kerekesszékes kosárlabda, rögbi, akadálypálya, siket hoki, karate, tékvandó, dzsúdó, kranking, spinning, TRX. Emellett lesz jóga, pilates, alakformálás, gyermektorna, bizalomfutás, továbbá megannyi kézműves program is. A program részeként 16 órától élménybeszámoló pódiumbeszélgetésre kerül sor, amelynek meghívott vendégei között két paralimpiai bajnokot is köszönthetünk: Illés Fannit és Ekler Lucát. A résztvevők:
– Illés Fanni, Tokió úszó paralimpiai bajnoka;
– Ekler Luca, Tokió atlétikai paralimpiai bajnoka;
– Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke;
– Hrutka János, a Magyar Speciális Olimpia Szövetség nagykövete.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb