Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Iskolai sportnap ovisoknak

A Kaffka Margit Általános Iskola tizennégy éve rendez már sportversenyt a kerület óvodásai számára. Az idei Ovis Zugló Kupa a korábbi évekhez hasonlóan újból nagy érdeklődés mellett zajlott.

Bekényi Ádám, a Kaffka Margit Általános Iskola testnevelője 2004-ben szervezett először sportversenyt a kerületi óvodásoknak. Az ötlet telitalálatnak bizonyult, mert ilyen típusú iskolai kezdeményezésre kevés példát találni a kerületben, az érdeklődésből pedig az látszik, hogy az óvodák körében is nagy az igény az ilyen szervezett sportolási lehetőségekre. Ezek után nem csoda, hogy a november 16-i rendezvényre ismét hat óvoda jelentkezett.

Fotó: Képszerkesztőség

– Örömmel tapasztaljuk, hogy évről évre nagy az érdeklődés a program iránt – mondta Kiss Eleonóra, az iskola megbízott igazgatója. – A feladatokat idén is előre megkapták az óvodák, így a gyerekeknek volt idejük felkészülni a nagy versenyre. A magunk részéről egyrészt a verseny lebonyolítását, másrészt a helyezettek díjazását vállaltuk. Természetesen minden résztvevő kap valamit, a győztes óvoda azonban egy évig a vándorkupát is hazaviheti – magyarázta.

A négyfordulós játékos sportverseny vándorkupáját ebben az esztendőben a Napraforgó ovi csapata vihette haza, megelőzve a szintén nagyszerűen teljesítő Tündérkert és Narancs óvodát.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb