Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Jótékonysági torna a Szőnyi úton

Labdarúgó tornát szerveztek április harmadikán, a BVSC-Zugló Szőnyi úti sporttelepén. A résztvevő csapatok a nevezési díjakból befolyt összeggel Mezei Gábort, a BVSC-Zugló egyik edzőjét támogatják.

A 34 éves szakembernél egy évvel ezelőtt diagnosztizáltak súlyos betegséget, Mezei Gábor azóta a gyógyulásért küzd. Ebben szerettek volna neki segíteni a kollégái, akik a szülők segítségével egy jótékonysági tornát szerveztek számára vasárnap.

 

A csapatok önkéntes alapon szerveződtek, és minden gárda a nevezési díjjal támogatta a beteg edző felépülését. A szülők nemcsak csapatokat alakítottak, hanem egyéb módon, többek között egy büfé üzemeltetésével is támogatták a rendezvényt. A zuglói kezdeményezéshez többen csatlakoztak, így a BVSC-Zugló ifjú labdarúgói találkozhattak a freestyle koronázatlan királynőjével, Szász Kitti labdazsonglőr világbajnokkal is.

A vendégek között volt Hajdú B. István sportriporter is, aki néhány meccset élőben kommentált, illetve az újdonsült magyar bajnok labdarúgó, a nyári Európa-bajnokságra készülő válogatott egyik meghatározó tagja, Gera Zoltán is, aki ezúttal egy aláírt válogatott mezt ajándékozott a klubnak. A mezt a közeljövőben elárverezik, és annak bevételét is Mezei Gábornak ajánlják fel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb