Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kettős zuglói siker

Világbajnoki címet szerzett a női kardválogatott a lengyelországi Torunban rendezett kadet és junior világbajnokságon.

Női kardvívásban eddig még egyetlen magyar csapat sem nyert világbajnoki címet, így a Pusztai Liza vezette junior válogatott sporttörténelmi sikert ért el, miután sorrendben a grúzokat, a törököket, az oroszokat, az amerikaiakat és a németeket is legyőzte. A sikeres szereplésben Pusztai mellett – akinek az utolsó, befejező asszóban sokszor hátrányból kellett fordítania – a szintén BVSC-s Bérczy Dorottyának is nagy szerepe volt, aki ezzel a világbajnoki címmel pályafutása eddigi legjobb eredményét érte el.

Az egyéni versenyben is remekeltek a zuglói klub vívói, hiszen a kadeteknél Szűcs Luca ugyancsak világbajnoki címnek örülhetett. A junior egyéni korosztályban Pusztai Liza hatodik lett.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb