Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Az emlékezésből mára hagyomány lett

Zugló immár negyedik éve egy utánpótlás labdarúgó tornával emlékezik a Kövér Lajos utcai sporttelepen 2010-ben elhunyt focilegendára, Varga Zoltánra. 

A torna ötletgazdája, a nemrég szintén elhunyt Rátonyi Gábor volt. Ő kezdeményezte 2013-ban, hogy a pályát Varga Zoltánról nevezzék el. A szervezők a IV. Varga Zoltán Emléktorna előtti ünnepségen nemcsak a torna névadójára, hanem a torna ötletgazdájára is emlékeztek április 9-én. – Varga Zoltán egy nagyszerű labdarúgó volt, akiről Zuglónak is kötelessége megemlékeznie – mondta köszöntőjében Horváth Zsolt alpolgármester, megjegyezve, az emléktorna egy szép hagyományt indított útjára, amelyet a jövőben is ápolni kell.

Fotó: Képszerkesztőség

Orosz Pál, a Ferencvárosi TC Zrt. vezérigazgatója ezt követően egy Varga Zoltán nevével és számával – a 8-sal – ellátott Fradi mezt ajánlott fel a torna gólkirályának.

A résztvevő szervezetek és csapatok ezután megkoszorúzták a Kövér Lajos utcai létesítmény kapujában található emléktáblát, majd kezdetét vette a hagyományos U13-as torna. Az idei rendezvényen a Fradi, az MTK, a Budapest Honvéd és a BVSC-Zugló fiatal labdarúgói vettek részt. A nyitómérkőzés kezdőrúgását Varga Zoltán egykori játékostársa, Horváth László végezte el.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb