Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Liu Shaoang olimpiai bajnok

Ami egy héttel ezelőtt nem sikerült a gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándornak (pontosabban sikerült, csak elvették tőle a győzelmet), az a testvérének, Liu Shaoangnak már összejött: egyéni olimpiai bajnoki címet nyert.

Az 500 méteres sprintszámban világbajnokként állt rajthoz Ádo, aki a pekingi olimpián is kiválóan versenyzett, és megérdemelten nyerte pályafutása legnagyobb sikerét.

Zugló díszpolgára az első magyar sportoló, aki egyéni érmet nyert egy olimpián – hétfőn, az 1500 méteres versenyben bátyja kizárását követően harmadik lett. S az első magyar sportoló, aki több mint két olimpiai éremmel büszkélkedhet (a 2018-as pjongcsangi arany után, Pekingben a vegyes váltóval és 1500 méteren is bronzérmes volt), és mától ő az első magyar, aki egyéni téli olimpiai bajnoki címmel büszkélkedhet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb