Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Négy csapat küzd a kupáért

Először mérkőznek meg egymással gyerek jégkorongcsapatok Zuglóban. A  Jégkorong Torna “Zugló Kupa I. 2016” meccsei január 16-án, délelőtt 9 órakor kezdődnek a Bosnyák téri jégpályán. 

A verseny megnyitója 8.40-kor kezdődik, eredményt délután egy órakor hirdetnek. A tornán azok a gyerekek vehetnek részt, akik 2008. január elseje után születtek, valamint van érvényes sportorvosi és versenyengedélyük.

A részletes program:

8.40 Megnyitó
9.00 Sport országi Cápák – Újpesti Torna Egylet
9.40 Központi Sport Iskola – Pólus Pingvinek
10.20 Újpesti Torna Egylet – Központi Sport Iskola
11.00 Pólus Pingvinek – Sport országi Cápák
11.40 Központi Sport Iskola – Sport országi Cápák
12.20 Újpest Torna Egylet – Pólus Pingvinek
13.00 Díjátadó ünnepség

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb