Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Nyitott tornatermek Zuglóban

Januártól március elejéig minden szombaton nyitva lesznek a Móra Ferenc és a Kaffka Margit Általános Iskola tornatermei, amelyeket a zuglói lakhellyel rendelkezők ingyen használhatnak.

A termek reggel kilenc órától délután két óráig tartanak nyitva. Szombat délelőttönként az iskolák testnevelő tanárai szakmai segítséget is nyújtanak, családos, illetve csoportos foglalkozások esetén lehet velük előre időpontot egyeztetni.

“A programra két és fél millió forintot különített el az önkormányzat. Ha tavasszal úgy látjuk, hogy sikeres volt a kezdeményezés, akkor szeretnénk tovább bővíteni a lehetőségek körét: hosszabb időszakra és több iskolát, akár sportpályákat is bevonni” – mondta Lévai Sándor önkormányzati képviselő (MSZP), a program kezdeményezője.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb