Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Péni István a 13. helyet szerezte meg légpuskában

A zuglói sportlövő jó kezdés után a 13. helyen fejezte be a selejtezőt, így nem jutott a nyolcas döntőbe.

A harmadik napon is folytatódott a magyar sportolók remek szereplése a riói olimpián. Hosszú Katinka 100 méteres hátúszásban szerzett újabb aranyérmet, 200 vegyesen pedig második legjobb eredménnyel jutott a döntőbe. Ugyanez 200 pillangón Kenderesi Tamásnak és Cseh Lászlónak is sikerült.

Hétfőn a férfi vízilabdacsapatban a zuglói származású Decker Ádám és Decker Attila is szerepelt az Ausztrália elleni 9-9-es csoportmérkőzésen. Férfi légpuskában a szintén zuglói Péni István jó kezdést követően a 13. helyen fejezte be a selejtezőt, így nem jutott a nyolcas döntőbe.

Az MTK-s Márton Anna női kardvívásban a második fordulóban vereséget szenvedett francia ellenfelétől, és így a tizedik helyen fejezte be a versenyt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb