Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Postázták a zuglói sikereket

Celldömölkön rendezték a 99. országos asztalitenisz-bajnokságot március utolsó előtti hétvégéjén, ahol a BVSC-Zugló, a Postás SE és a KSI SE is képviseltette magát.

A három kerületi klub közül a Postás szerepelt a legeredményesebben, miután Nagyváradi Mercédesz egyesben, valamint női és vegyes párosban is finalista volt. A női egyes döntőjében nagy csatában 4-3-as vereséget szenvedett a világranglista 37. helyén álló és Berlinben légióskodó Póta Georginától, párosban és vegyes párosban azonban aranyérmet szerzett, előbbi számban klubtársával, Ambrus Krisztinával, utóbbiban pedig a pécsi színekben versenyző Nagy Krisztiánnal az oldalán.

A férfi mezőnyben már kevesebb babér termett a kerületi sportolóknak, köszönhetően annak, hogy a BVSC és a KSI is az utánpótlás-nevelésre helyezi a hangsúlyt, a legjobbjaik pedig rendre külföldre igazolnak. Az idei országos bajnokság döntőiben több olyan játékos – többek között a férfi egyes győztese, Lakatos Tamás, vagy éppen a férfi párosban és vegyes párosban is döntőt játszó Nagy Krisztián – szerepelt, akik ezekből a műhelyekből kerültek ki. Az aktív zuglói versenyzők közül a legmesszebbre a BVSC-s Do Phuong Nam jutott, aki a szintén a BVSC-ben edzősködő Marsi Mártonnal összeállva férfi párosban az elődöntőig menetelt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb