Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Rió hőse Zuglóban

A Németh Imre Általános Iskola felső tagozatosait látogatta meg december 7-én a riói olimpián bronzérmes férfi párbajtőrcsapat egyik tagja, Rédli András.

Az olimpiai iskolák szűk családjába tartozó zuglói oktatási intézményben több mint 200 diák hallgatta az olimpiát is megjárt, és ott érmet szerző sportoló élményeit. Rédli András pedig rutinos iskolalátogatóként nemcsak elkápráztatta, hanem tanította is a gyerekeket.

“Az olimpia óta rendszeresen látogatom az iskolákat, sőt még óvodában is jártam. Ezeket a meghívásokat mindig is előnyben részesítettem, mert fontosnak érzem, hogy minél több gyerek figyelmét felhívjam a sport, a mozgás és a tanulás fontosságára” – magyarázta.

A Németh Imre Általános Iskolában nem Rédli András volt az első ötkarikás vendég. A közelmúltban olyan kiválóságokkal találkozhattak már a gyerekek, mint a sokszoros világ- és Európa-bajnok londoni olimpikon öttusázó, Kasza Róbert vagy a világ- és Európa-bajnok kajakozó Molnár Péter, aki Rióból egy negyedik hellyel tért haza.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb