Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Sportos közösségi tér

Átadták Zugló új közösségi terét, a Szőnyi úti Sport Bisztrót. A rendhagyó ünnepségen a helyet üzemeltető BVSC-Zugló több sportolóját is díjazták. 

A rendezvényen a klub elnöke, Szatmáry Kristóf mellett Karácsony Gergely is gratulált az új étteremhez, illetve a zuglói sportolók sikereihez. – A kerület számára mindig is fontos volt a BVSC, az eredményekhez pedig az önkormányzat is igyekszik mindig hozzátenni valamit – fogalmazott a zuglói polgármester. Hozzátette, egy különleges hellyel gazdagodik a kerület.

Fotó: Balogh Róbert

A Sport Bisztró nemcsak kulináris, hanem esztétikai élményt is nyújt a látogatóknak, erről az étteremben elhelyezett zuglói sportrelikviák gondoskodnak. Szatmáry Kristóf klubelnök, Fideszes országgyűlési képviselő az ünnepségen elmondta, hogy a Sport Bisztró csak az első lépés a BVSC-Zugló székházának felújításában. A közeljövőben ugyanis az épület többi része is megújul. A beruházást a kerületi önkormányzat is támogatja.

A rendezvényen azokat a sportolókat is köszöntötték, akik az elmúlt hónapokban öregbítették a klub és a kerület hírnevét. Így többek között elismerésben részesültek a nyári budapesti vizes világbajnokság hősei: a vízilabdázó Török Béla és Takács Orsolya, az úszó Verrasztó Dávid, Verrasztó Evelyn, Kozma Dominik és Bernek Péter, a kardvívó Pusztai Liza, a birkózó Korpási Bálint és Kiss Balázs, illetve számos utánpótláskorú sportoló is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb