Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Sportos nyár Zuglóban

A hagyományos labda- és szabadtéri sportok mellett felújított strand is várja azokat, akiknek mozogni támad kedvük a nyári szünet ideje alatt a kerületben.

A Rákos-patak parti rekreációs övezetben a kerékpár, a görkorcsolya, valamint a futás szerelmesei is jól érezhetik magukat, de a területen kutyát is lehet sétáltatni, és a nordic walking is kipróbálható. A vizes sportok kedvelői számára jó hír, hogy a BVSC-Zugló Szőnyi úti sporttelepén egész nyáron működik a felújított strand.

Bátki László, a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Kövér Lajos utcai Varga Zoltán Sporttelepen délután négy órától a lakosság előtt is nyitva áll a műfüves pálya, a hátsó streetball pálya és a sátor alatti pingpongasztal.

A Mogyoródi úti sporttelepen 6.00 és 21.00 óra között lehet focizni, kerékpározni, kosár- és kézilabdázni, pingpongozni, kocogni, nordic walkingolni, valamint petanque-ot játszani. A sportágak nagy részéhez még sportszereket is kölcsönözhetnek a mozogni vágyók.

Az önkormányzat sportcége több dologgal is szeretné népszerűsíteni a mozgást: a közelmúltban nyolc kerékpárt vásároltak, amelyek kaució ellenében kikölcsönözhetők, illetve hamarosan két beton pingpongasztalt is felállítanak majd a sporttelepen, amely állandó lehetőséget nyújt az asztaliteniszezésre.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb