Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Sportpályázatokat hirdet az önkormányzat

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének Köznevelési, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottsága pályázatot hirdet iskolai tanórán kívüli testnevelés, valamint iskolai szabadidősport programok támogatására.

Letölthető dokumentumok:

– Pályázati felhívás (iskolák)
– Pályázati adatlap (iskolák)

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének Köznevelési, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottsága pályázatot hirdet óvodai testnevelés és játékos sporttevékenység támogatására.

Letölthető dokumentumok:

– Pályázati felhívás (óvodák)
– Pályázati adatlap (óvodák)

Budapest Főváros XIV. Kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének Köznevelési, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottsága pályázatot hirdet XIV. kerületi székhelyű és telephelyű sportegyesületek és szakosztályok támogatására.

Letölthető dokumentumok:

– Pályázati felhívás (sportegyesületek)
– Pályázati adatlap (sportegyesületek)

További letölthető dokumentumok:

– Költségvetés-tervezet
– Segédlet önellenőrzéshez
– ÁFA nyilatkozat
– Átláthatósági nyilatkozat
– Összeférhetetlenségi nyilatkozat

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb