Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Sporttörténelmi zuglói siker

Nagy meglepetésre, de szenzációs vívással aranyérmes lett a magyar női kardválogatott a kairói vívó-világbajnokságon.

A BVSC-Zugló két vívójával, Pusztai Lizával és Szűcs Lucával felálló magyar csapat a döntőben a franciákat verte 45-40-re. A magyar csapat egész nap remekül vívott, az üzbégek, a bolgárok, az olaszok és a spanyolok legyőzésével jutottak a döntőbe. A nagy menetelésből különösképpen az olaszok elleni siker volt pikáns, mert három héttel ezelőtt Lizáék pont az olaszok ellen veszítették el az elődöntőt az Európa-bajnokságon. Kairóban viszont sikerült visszavágniuk a vereségért. Az egyiptomi vébén a magyar női kardválogatott történelmi győzelmet aratott, mivel a női szakágban korábban még sosem szereztünk vb-aranyat. Szilágyi Áron egyéni győzelme és a férfi kardválogatott ezüstérme után a női kardcsapat a magyar küldöttség harmadik érmét nyerte meg Egyiptomban.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb