Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Téli sportkavalkád a Bosnyák téren

A Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft. első ízben szervezett Téli Sportágválasztót a Bosnyák téri jégpályán február 4-én.

A kerület lakói immár második éve használhatják ingyen a Bosnyák téren felállított jégpályát, aminek hála idén először nemcsak tavasszal szerveznek sportágválasztót Zuglóban, hanem télen is. Szombaton este nyolcig ugyanis egymást érték a látványos jeges bemutatók. A sort és az egész napos rendezvényt a 98-szoros válogatott kapus, az észak-amerikai profi jégkorongbajnokságot is megjárt Szuper Levente nyitotta meg, aki az UTE és a Pólus Pingvinek gyermek hokicsapatainak adta át a stafétabotot.

Fotó: Képszerkesztőség

A nézők ezt követően jégtánc-, curling-, műkorcsolya- és gyorskorcsolya-bemutatót tekinthettek meg, a bátrabbak pedig ki is próbálhatták ezeket a sportokat. A délutáni programnak több fénypontja is volt: Vastag Csaba minikoncertjét követően néhány ismert jégkorongozó, köztük a sokszoros válogatott Benk András részvételével rendeztek gálameccset, a kötött programot pedig egy látványos zuglói tűzijáték zárta. A pályát innentől kezdve a nagyközönség vette birtokba, akik este nyolcig szabadon gyakorolhatták a sportolóktól látott ugrásokat, forgásokat és lövőcseleket.

A Zuglói Sport- és Rendezvényszervező Kft. a jövőben hagyományt kíván teremteni a téli sportágválasztó rendezvényből is, így a tavaszi és téli sportünneppel immár teljessé válhat a kerület sportkínálata. A Bosnyák téri jégpályát a február 4-5-i hétvégén használhatta utoljára a lakosság, mivel a zuglói korcsolyaszezon idén eddig tartott. Az I. Téli Sportágválasztót megnyitó Karácsony Gergely polgármester azonban ígéretet tett arra, hogy jövőre a korizást és a téli sportágválasztót is folytatják.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb