Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Több százan rúgták a bőrt a Kaffka Margit Általános Iskolában

Az iskola tizenkettedik alkalommal rendezte meg a 24 órás focitornáját. A hagyományos eseményre a régi diákokat is visszahívták, így ismét több százan fociztak a zuglói iskolában pénteken és szombaton.

A Kaffka Margit Általános Iskolában Bekényi Ádám testnevelő tanár ötlete alapján 2004-ben rendeztek először 24 órás focitornát. A rendezvény olyannyira népszerűvé vált, hogy idén már tizenkettedszer pattoghatott 24 órán keresztül az udvari műfüves pályán és az iskola tornatermében a focilabda.

Fotó: Balogh Róbert

Az évek során nagyon sokan pályára léptek már ezen a sporteseményen. Neves sportolók, önkormányzati képviselők, szülők és természetesen sok-sok diák. Volt olyan esztendő, hogy más iskolákból is érkeztek csapatok. Idén az eddigiekhez képest csendesebben zajlott a torna, ezúttal ugyanis “csak” kaffkások léptek pályára.

Igaz, a jubileumnak köszönhetően belőlük is bőven akadt. A zuglói iskola ugyanis az egyik népszerű közösségi portálon már jó előre meghirdette, hogy minden diákra számítanak, akik az elmúlt tíz évben pályára léptek ezen a 24 órás sporteseményen. A felhívás sokakat megmozgatott, így október 9-én 8 órától másnap reggel 8 óráig ismét sokan fociztak a Kaffkában.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb