Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Trófeát kapott Császári Attila

Sportolói és sportvezetői pályafutásáért A sport szolgálatában elismerést vehette át a MOB Fair Play Bizottságától Császári Attila kétszeres világbajnoki ezüstérmes, többszörös országos bajnok öttusázó.

A Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága idén ötvenedik alkalommal osztotta ki a Fair Play-díjakat. A bizottság a beérkező ötven ajánlásból huszonöt egykori és mai sportembert talált méltónak az elismerésre.

A budapesti Larus Rendezvényközpontban több kategóriában díjazták a kitüntetetteket, köztük a Zuglóban élő, kétszeres világbajnoki ezüstérmes, többszörös országos bajnok öttusázót, a Magyar Öttusa Szövetség munkáját korábban elnökként is irányító Császári Attilát is.

Császári Attila sportolói és sportvezetői pályafutásáért A sport szolgálatában elismerést kapta.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb