Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Világcsúcs és ezüstérem

Liu Shaoang a Szófiában rendezett junior vb-n az 500 méteres táv előfutamában világcsúcsot állított fel, majd a fináléban a második helyen ért célba.

A Csanádi 17 esztendős diákja, Liu Shaoang ismét jelezte, hogy minél hamarabb a bátyja, a szintén csanádis junior világbajnok, felnőtt világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Liu Shaolin Sándor nyomdokaiba szeretne lépni. A korcsolyás berkekben csak Ádónak nevezett sportoló ugyanis a Szófiában rendezett junior világbajnokságon az 500 méteres táv előfutamában egy fantasztikus világcsúcsot állított fel, majd a fináléban az ezüstérmet sikerült megszereznie, kínai ellenfele mögött.

Liu Shaoang számára azonban máris folytatódik a szezon, a zuglói diák ugyanis tagja a lillehammeri ifjúsági téli olimpiára utazó 15 fős magyar csapatnak. Liu Shaoang eddig a sikereit a váltó tagjaként érte el, a szófiai ezüstérem az első jelentősebb egyéni eredménye volt.

 

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb