Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Váratlan edzőváltás

Szűkszavú közleményben tudatta a BVSC-Zugló Vízilabda Szakosztálya, hogy saját kérése alapján azonnal hatállyal felbontották az OB I-es férficsapat edzőjének, Szűcs Leventének a szerződését. 

A hír nagy port kavart, mert a fiatal tréner már “BVSC-s legenda volt, másrészt a zuglói vízilabdacsapat igencsak jó szezont fut idén. 

A 2020-2021-es bajnokságban a négy nagy  a Szolnok, az OSC, az FTC és a Vasas  után a BVSC-Zugló a legjobb formában levő kiscsapat, amely a 16 csapatos mezőnyben az előkelő ötödik helyen áll. Akkor mégis mi vezethetett odáig, hogy Szűcs Levente 29 évnyi BVSC-s múlt után bedobja a törölközőt?

 A zuglói klub szakosztály-igazgatója egy újabb közleményben azzal magyarázta a döntést, hogy a pandémia miatt félbeszakadt előző csonkaidényben a BVSC-Zugló férfi vízilabdacsapata nem jutott volna be a felsőházi rájátszásba, ezért a szakosztálynál nyáron új szakmai programot fogalmaztak meg. Ennek első lépéseként Dabrowski Norbert korábbi egri edző személyében egy új szakmai igazgatót neveztek kiés már a nyári átigazolások is az ő útmutatásaival történtek, amely érthető módon nem nyerte el a vezetőedző, Szűcs Levente tetszését.

Amit a távozó edző sem cáfolt, aki elmondta, a szakításhoz vezető végső lökést az adta meg, hogy közölték vele, a jó eredmények ellenére is csak a gyerekcsapat mellett számolnának vele a nyártól.

Szűcs Levente távozásával az addigi másodedző, Kemény Kristóf vette át a csapat irányítását. Akit pénteken rögtön a mélyvízbe dobnak. A BVSC-Zugló ugyanis a Szőnyi úti uszodában a bajnoki címvédő és 2019-ben Bajnokok Ligájagyőztes FTC Telekom gárdáját fogadja majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb