Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Világbajnok vendégeskedett a Jókai Mór Általános Iskolában

Saját pályafutásáról és a vízilabdázásról is mesélt a Jókai Mór Általános Iskola rendhagyó testnevelésóráján Török Béla. 

Folytatódott a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. által elindított rendhagyó testnevelésóra-program. Ezúttal Török Béla, a nemrégiben Zugló Sportjáért-díjjal kitüntetett világbajnoki ezüstérmes vízilabdázó mesélt a saját pályafutásáról és a vízilabdázásról a Jókai Mór Általános Iskola diákjainak.

A rendhagyó testnevelésórák célja, hogy a zuglói diákok élsportolókkal – olimpiai-, világ- és Európa-bajnoki érmes sportolókkal – találkozhassanak, bepillantást nyerjenek a különböző sportágakba, és testközelből láthassák a legjobb magyar sportolók legféltettebb kincseit, a világversenyeken szerzett érmeket.

Korábban már olyan neves sportolók tartottak testnevelésórákat a kerületben, mint Szász Emese, Szabó Gabriella, Péni István, Verrasztó Evelyn, Mohamed Aida, Kiss Balázs és Korpási Bálint, Bernek Péter, Jakab János és Pálos Péter, valamint Tóth Krisztián.

Fotó: Balogh Róbert

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb