Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Xénia nyerte a Szuper Ligát

Idén hetedik alkalommal rendezte meg a Magyar Atlétikai Szövetség az Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőjét, ahová az előzetes versenysorozatban elért pontszámok alapján a legjobb nyolc sportoló kerülhetett be.

A Lantos Mihály Sportközpontban Zugló nemcsak házigazdája, hanem főszereplője is volt a rendezvénynek. A legjobb női eredmény az MTK-s Krizsán Xénia nevéhez fűződik, aki a női hárompróbában 2666 pontot teljesítve nemcsak a versenyszám, hanem a Szuper Liga abszolút győztese is lett. (Férfiaknál a szombathelyi Dobó SE kalapácsvetője, Halász Bence nyert.) Rajta kívül a szintén MTK-s Jankovics Dániel János férfi magasugrásban, Nagy Marcell rúdugrásban, Nguyen Anasztázia női 100 méteres síkfutásban arany-, Renner Luca Boglárka női magasugrásban, Nguyen Anasztázia női távolugrásban ezüst-, míg Krizsán Xénia női magasugrásban, Kováts Fanni Virág női rúdugrásban, Krizsán Xénia női súlylökésben és a KSI-s Gábris Dávid férfi hárompróbában szerzett bronzérmet.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb