Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Sportválasztó és ígéret újabb fejlesztésekre a Szőnyi úton

A járványügyi szabályokat maximálisan szem előtt tartva rendezte meg szeptember 13-án a kerület legnagyobb sportegyesülete, a BVSC-Zugló hagyományos őszi sportágválasztóját a Mogyoródi úti sporttelepen.

Már a belépéskor mindenkinél hőmérsékletet mértek, lépten-nyomon kézfertőtlenítők voltak kihelyezve, és Hepi Endre, a Retró Rádió műsorvezetője, a rendezvény házigazdája is többször felhívta a résztvevők figyelmét az arcmaszk használatának fontosságára.

A rendezvénynek több célja volt, egyrészt felhívta a lakosság figyelmét az egészséges életmód és a sportolás fontosságára. Másrészt lehetőséget biztosított a zuglói családoknak, hogy hat sportággal, az asztalitenisszel, a birkózással, a karatéval, a labdarúgással, a röplabdával és a vívással testközelből ismerkedhessenek meg, hogy bármelyiket ki is próbálhassák, és így könnyebben dönthessék el, hogy milyen sportot válasszanak gyermeküknek. A zuglói klub menedzsmentje a sport népszerűsítésébe a klub élsportolóit is bevonta. A nézők ugyanis ezen a napon olyan kiválóságokkal találkozhattak, mint a világbajnok birkózó Kiss Balázs, aki nem mellesleg már a zuglói klub birkózó szakosztályának vezetője, a rövidpályás világ- és Európa-bajnok úszó, Bernek Péter, illetve a sokszoros korosztályos világ- és Európa-bajnok, felnőtt Európa- bajnoki ezüst- és bronzérmes kardvívó, Pusztai Liza, akik egyrészt pódiumbeszélgetéseken, másrészt személyesen is kapacitálták a jelenlevőket arról, hogy miért jó sportolni.

Fotó: Balogh Róbert

A rendezvényt Szatmáry Kristóf országgyűlési képviselő, a BVSC-Zugló elnöke nyitotta meg, aki egyrészt bemutatta a zuglói klub új címerét is, másrészt elmondta, a jövőben újabb nagy fejlesztések várhatók majd a Szőnyi úti sporttelepen.

A BVSC-Zugló Sportágválasztóján a zuglói önkormányzatot Horváth Zsolt alpolgármester képviselte.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb