Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zugló díszpolgára a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetségben

A pályafutását négy éve befejező olimpiai bajnokot Knoch Viktort, Zugló díszpolgárát a montreali világbajnokságon a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség (ISU) sportolói bizottságába választották be.

A zuglói rövidpályás gyorskorcsolyázók a montreali világbajnokságon Liu Shaoang négy aranyérme mellett egy másik szenzációs eredményt is elértek. A pályafutását négy éve befejező olimpiai bajnokot Knoch Viktort, Zugló díszpolgárát a montreali világbajnokságon a nemzetközi szövetség sportolói bizottságába választották be. 

Knoch Viktor megbízatása négy évre szól, és elsődleges feladata a szövetségen belül a sportolók érdekeinek képviselete lesz.

Örülök ennek a kinevezésnek, és izgatottan várom a feladatokat” – mondta Viktor a kinevezését követően.

A sportolói bizottságba valamennyi sportág, amely tagja, az ISU-nak delegálhatott egy tagot. Természetesen minden egyes helyre több jelölt akadt, akik közül az adott sportág világbajnokságán résztvevő sportolók választották ki, hogy ki képviselje majd az érdekeiket. 

A magyar rövidpályás gyorskorcsolya erejét bizonyítja, hogy a jelenlegi nemzetközi short track-es mezőny Knoch Viktornak szavazott bizalmat.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb