Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóban is útlezárásokra kell készülni a Giro d’Italia kerékpáros körverseny miatt

Május 6-án indul el a 105. alkalommal megrendezett Giro d’Italia kerékpáros körverseny, amelynek első három etapját Magyarországon szervezik, emiatt lezárásokra kell készülni egyebek mellett a Hősök tere környékén is.

A szervezők tájékoztatása szerint a háromhetes körverseny első három napjában lesz Zuglót is érintő útlezárást. A Hősök tere környékén az Állatkerti körúton, a Kós Károly sétányon, valamint a Kacsóh Pongrác úti felüljáró egy részén kell útlezárásra számítani május 4-én 15 és 24 óra, május 6-án 5 és 14 óra, valamint május 7-e 5 és 20 óra között.

Az Olof Plame sétányt az előkészületek miatt már lezárták és május 8. 12 óráig nem használható.

A Dózsa György út a Szondi utcától a Városligeti fasorig, valamint az Andrássy út a Rippl Rónai utcáig lesz lezárva május 4-én 17 és 24 óra, május 6-a 8 és 13 óra, valamint május 7-e 4 és 20 óra között.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb