Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglóban nyílt meg az első pesti padel klub

Új létesítményekkel és új sportággal bővült a BVSC-Zugló kínálata. Az erről szóló információkat a szeptember 14-i sajtótájékoztatón osztották meg.

A BVSC-Zugló három telephelye közül a Szőnyi úti központi bázis, illetve a Tatai úti Labdarúgó Utánpótlásközpont már az elmúlt években megújult, ám a Tatai út 79. szám alatti sporttelepre csak most kerülhetett sor.

Először a birkózócsarnokot rakták rendbe, majd az itt működő szabadidő szakosztályt bővítették egy, minden igényt kielégítő konditeremmel, és új szabadidős edzésként heti háromszori thaiboksz-edzésekkel, valamint 11 új pályát építettek a teniszező amatőröknek, és az egyesület versenyzőinek.

Legvégül pedig megalapították a padelszakosztályt (ez a sportág a tenisz és a squash keveréke), amelyhez első körben három pályát építettek. Ezzel pedig a BVSC-Zugló lett az első sportegyesület, amely padel szakosztályt alapított, míg a Tatai út 79. szám alatti sportlétesítmény lett az első pesti helyszín, ahol ezt a népszerű sportágat már űzni lehet.

Szatmáry Kristóf, a zuglói klub elnöke elmondta, a fejlesztések még nem fejeződtek be: a versenytenisz számára ugyanis egy nézőtérrel ellátott centerpályát, az új szakosztálynak pedig egy negyedik pályát, illetve egy fedett létesítményt is építenének.

A BVSC-Zugló új létesítményeit, illetve az új sportágat a szeptember 17-i nyílt napon ingyenesen lehet majd kipróbálni.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb