Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói aranyérem az Egyetemi Európa-bajnokságon

A zuglói Nagy Botond aranyérmet nyert az Európai Egyetemi Sportszövetség, az EUSA küzdősport Európa-bajnokságának zágrábi karateversenyén.

Férfi formagyakorlatban (katában) a sportág olimpiai debütálásán, a 2020-as tokiói ötkarikás játékokon való részvételért hajtó Nagy Botond a selejtezők során három fordulóból is sikerrel lépett tovább.

Mivel a harmadik körben a KSI versenyzője a mezőnyből a legmagasabb pontszámot érte el, a fináléba került. A szombat délutáni döntőben Nagy Botond meggyőző produkcióval múlta felül a szlovák Smoligát.

A zuglói versenyző a legutóbbi WKF karate világbajnokságon azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a köríves rúgás világcsúcsát 0.70 másodpercről, 0.476-ra javította, amivel új Guinness-rekordot állított fel.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb