Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Zuglói diák az első magyar érmes

Liu Shaoang a gyorskorcsolyázók 1000 méteres számában szerzett bronzérmet a Lillehammerben rendezett II. téli ifjúsági olimpián.

Az ifjúsági téli olimpia harmadik napján született meg az első magyar érem a kisebbik Liu-testvér, Shaoang jóvoltából, aki bátyja, a junior világbajnok, felnőtt világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Liu Shaolin Sándor nyomdokaiba lépve üstökösként robbant a nemzetközi mezőnybe.

A zuglói Csanádi Árpád Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes diákja az 500 méteres táv korosztályos világrekorderként érkezett a téli játékokra, ahol először 1000 méteren állt rajthoz. A “bemelegítés” pedig olyan jól sikerült, hogy a verseny végén a zuglói diák is felállhatott a dobogóra. A bronzérmes Liu Shaoang a magyar csapat első érmét szerezte a lillehammeri ifjúsági téli olimpián.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb