Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ovis olimpikonok

Az olimpia jegyében zajlott a 20. Ovi Kupa február 13-án. Huszonkét zuglói óvodából 220 kisgyerek versengett az értékes ajándékokért és az érmekért a Mező Ferenc Általános Iskola tornatermében.

A gyerekeknek hat olimpiai versenyszámban kellett összemérniük tudásukat és erejüket: lovaglásban, vívásban, kajakban, gátfutásban, kézilabdában és úszásban. A kajakot egy gördeszka helyettesítette, amelyen ülve, karjukkal hajtották magukat előre az ovisok, míg a gyors- és hátúszást földön kúszással imitálták. A víváshoz és a gátfutáshoz szivacs eszközöket használtak, a lovaglást pedig lovacskázással helyettesítették.

Fotó: Képszerkesztőség

A 22 csapat négy csoportba osztva versenyzett. Az első csoportban az Óperenciás Óvoda, a második csoportban a Zuglói Tihany Óvoda, a harmadikban a Pöttömpark, a negyedik csoportban pedig a Játékszín Óvoda lett a győztes. A Martinek János, Foltán László és Mincza-Nébald Ildikó alkotta zsűri abszolút nyertesnek a Zuglói Tihany ovit hirdette ki. A legjobbaknak járó érmek, kupák és értékes ajándékok mellett minden résztvevő kapott egy-egy szivárványos hajítólabdát is.

A 20. Ovi Kupát Karácsony Gergely polgármester nyitotta meg, de a programon részt vett Szabó Rebeka alpolgármester, valamint Pécsi Diána, Hevér György és Lévai Sándor önkormányzati képviselő is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb