Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Visszatért Zuglóba a volt MLSZ-elnök

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség korábbi elnöke lett a BVSC-Zugló NB III-as labdarúgó-csapatának új szakmai igazgatója.

Az egykori sportvezető 2010 után vállalt ismét szerepet a magyar labdarúgásban.

Kisteleki István 2006-2010 között volt az MLSZ elnöke, előtte pedig több csapatnál – többek között a Vasasnál, az MTK-nál és az Újpestnél – edzőként dolgozott. A Szőnyi úti pálya sem ismeretlen terep a számára, 1988 – 1992 között ugyanis a BVSC volt a vezetőedzője. Így abban is nagy szerepe volt, hogy a zuglói labdarúgócsapat története során először 1991-ben feljutott az élvonalba. Kisteleki István dr. Horváth Gábort, a Hivatásos Labdarúgók Szervezetének főtitkárát váltotta a BVSC-Zugló Labdarúgó Szakosztályának élén.

Kisteleki István 2009 őszén még a Magyar Labdarúgó Szövetség elnökeként személyesen adta át a Munkácsy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény udvarán épült műfüves sportpályát.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb