Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

A vízilabda válogatott játékos Leimeter Dóra ezüsttel búcsúzik Zuglótól

Az utolsó előtti napon Zugló is megszerezte első (és egyben egyetlen) érmét a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. 

A részben megfiatalított női vízilabdaválogatott ugyanis remek teljesítménnyel a döntőbe jutott, ahol a „verhetetlennek” tartott Egyesült Államoktól mindössze két góllal, 9-7-re kaptak ki. A lányok tehát az olimpiai bronzérmet követően a világbajnokságon ezüstérmesek lettek. A csapat meghatározó tagja volt Leimeter Dóra, a BVSC-Zugló kiválósága, aki különösen a hollandok elleni elődöntőben sziporkázott, ahol négy gólt dobott. 

Dóri a hollandok ellen különösen jól játszott már a tavalyi olimpián is, négy gólt dobott ellenük a megnyert negyeddöntőben.

Leimeter Dóri ezzel a világbajnoki ezüstéremmel búcsúzott Zuglótól, ahol pont tíz évet töltött el (2013-2022), ősztől ugyanis a Ferencváros játékosa lesz.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb