Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Bernek Péter tanárszerepben

A BVSC-Zugló ifjúsági olimpiai bajnoka, felnőtt rövidpályás világ- és Európa-bajnok úszója, Bernek Péter rendhagyó testnevelés órát tartott a Telepes utcai Széchenyi István Általános Iskola 3-4. évfolyamos diákjainak.

Nagy élmény ilyen fiatalok között lenni, mert eszembe juttatja, hogy én is voltam ennyi idős – mondta az április 27-i rendhagyó testnevelésóra ideiglenes tanára. Bernek Péter a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. által szervezett “Rendhagyó testnevelésórák zuglói olimpikonokkal” sorozat részeként tartott órát a gyerekeknek.

Bernek Péter tanárszerepben

Ezen egyrészt a pályafutása kezdetéről, legnagyobb sikereiről, másrészt a sportágáról, az úszásról mesélt a gyerekeknek. A diákok megfoghatták, ha akarták, akkor a nyakukba is akaszthatták az olimpiai, a világ- és az Európa-bajnoki aranyérmeit, megnézhették Péter úszószemüvegét, azt a dresszét, melyben Netanyában aranyérmet nyert, és a speciális úszósapkáját is.

Zuglóban negyedik osztályban hordják úszni a gyerekeket, így az április 27-i órán is több olyan diák volt, aki megfordult már a BVSC-Zugló Szőnyi úti uszodájában. Ám a klub világbajnokával még ők sem találkoztak, ezért örömmel vették, amikor Péter az óra végén a gyorsúszás helyes kartartását is megtanította nekik.

Bernek Péter az augusztusi olimpián 200 és 400 méteres gyorsúszásban, illetve a 4×200 méteres gyorsváltóban versenyez majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb