Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Két legenda egy helyen

Újabb két sportlegendával találkozhatott a közönség a Szeretjük Zuglót Egyesület és a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. hagyományos ötkarikás eseményén.

A tavaly ősszel indult sorozat eddig olyan kiváló sportolókat mutatott be, mint az egyaránt kétszeres olimpiai bajnok Nagy Tímea és Magyar Zoltán, az amatőrök és a profik között is csúcsra jutó Kovács Kokó István vagy épp a Kökény Beatrix – Imre Géza házaspár. A sor pedig április 28-án a Zuglói Civil Ház színpadán az atlantai olimpia két hősével, Rózsa Norberttel és Czene Attilával folytatódott. A két úszólegenda mesélt a pályafutásáról, Széchy Tamásról, a barcelonai és atlantai sikereikről, és elmondták véleményüket a magyar úszósport jelenlegi helyzetéről.

A zuglói ötkarikás rendezvények sajátossága, hogy a szervezők mindig hívnak meglepetésvendéget is, aki személyes történeteket mesél a főszereplőkről. A csütörtöki rendezvényen egy harmadik úszólegenda, a többszörös világ- és Európa-bajnoki érmes, olimpiai helyezett gyorsúszó, Zubor Attila tett így, aki elmesélte többek között, hogy Attilával és Norberttel miként vettek macskát az amerikai edzőtáborban.

Czene Attila és Rózsa Norbert egyaránt bizakodó volt a riói olimpia előtt, ám mindketten azon a véleményen voltak, hogy az úszókon nagy lesz teher, mert elsősorban tőlük várja majd a hazai közvélemény a jó eredményt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb