Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Európa-bajnok lett Péni István

A Zuglóban versenyző Péni István volt a lengyelországi Wroclawban rendezett légfegyveres Európa-bajnokság magyar hőse.

A 23 esztendős sportoló a puskások versenyében 250,5 körös teljesítménnyel aranyérmet szerzett. Ez pályafutása eddigi legnagyobb sikere. Az újdonsült Európa-bajnokot nem nyomasztotta a tét, hogy olimpiai kvótát kell szereznie, mivel már egy éve sikerült kvalifikáltatnia magát a tokiói olimpiára.

A zuglói fiatalember ráadásul egy másik eredményével is sporttörténelmet írt: vegyespárosban, Dénes Eszterrel ezüstérmes lett. Ez az első vegyespáros érem volt a magyar sportlövészet történetében. Eredményük ráadásul Európa-rekord és új világcsúcs.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb