Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ezüstérem a para-asztalitenisz Eb-n

A BVSC-Zugló játékosa, Pálos Péter ezüstérmet nyert egyéniben a svédországi Helsingborgban rendezett para-asztalitenisz Európa-bajnokságon.

Pálos a legmagasabb, 11-es kategóriában a legjobb négy között 3-1-re verte a francia Créange-ot, a döntőben pedig régi riválisával, az első kiemelt belga Van Ackerrel találkozott.

A két sportoló jól ismeri egymást, általában ők vívják a világversenyek döntőit. Kettejük között ismét a pillanatnyi forma döntött, ezúttal a belga versenyző javára, aki végül 3-1-re nyerte az aranyéremért zajló mérkőzést.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb