Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Ezüstérem a spliti Európa-bajnokságon – zuglói játékossal!

Ezüstérmes lett a férfi magyar vízilabda-válogatott a spliti Európa-bajnokságon. Csapatunk a döntőben a házigazda horvátoktól kapott ki 10-9-re. Ez volt a megfiatalított magyar csapat egyetlen veresége a kontinensviadalon.

Kiváló produkcióval rukkolt elő a megfiatalított férfi vízilabda-válogatott a spliti Európa-bajnokságon. Az új szövetségi kapitány, Varga Zsolt által dirigált együttes a csoportmérkőzések során kiütötte a szerbeket, az egyenes kieséses rendszerben pedig a montenegróiakat és a világbajnok spanyolokat is felülmúlta.

A döntőben azonban a hazai közönség által támogatott horvátokat kellett volna legyőzniük, melyre meg is volt az esélyük, ám végül a bírók támogatását is élvező, és kevesebbet hibázó házigazdák nyertek egyetlen góllal. Az ezüstérmes magyar együttesnek így sem kell szégyenkeznie, hisz nemrég, a hazai rendezésű világbajnokságon csak a hetedik helyen végzett. Innen az Európa-bajnoki döntő óriási előrelépésnek számít. A csapat eredményére mi, zuglóiak is büszkék lehetünk, hisz a megfiatalított magyar együttesben helyet kapott Ágh György, a BVSC-Zugló játékosa is.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb