Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Hazatért a vándorserleg

A Fradi első számú csapata nyerte az U13-as korosztálynak rendezett II. Varga Zoltán Emléktornát.

A Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. által szervezett emléktorna idén nemcsak 12 csapatos, hanem a testvérvárosok – Racibórz, Alsórákos, Csikcsicsó és Opava – jóvoltából nemzetközi is volt. A kétnapos rendezvény első részében a csoportmérkőzéseket bonyolították le, másnap pedig az egyenesági meccsekre és a helyosztókra került sor.

Fotó: Balogh Róbert

A torna döntőjét végül a Fradi első számú csapata és a Grund 1986 FC vívta. A találkozó meglehetősen egyoldalú volt, a zöld-fehérek ugyanis 5-0-ra győzték le ellenfelüket, így a vándorserleget is egy évre magukkal vihették. A harmadik helyen legjobb külföldi csapatként a lengyel Racibórz végzett. A BVSC-Zugló pedig úgy lett ötödik, hogy egyetlen mérkőzésen sem kapott ki. Pechükre a Racibórz elleni negyeddöntőben 0-0-t játszottak, a büntetőket pedig 2-1-re elveszítették.

A győzteseknek és a helyezetteknek olyan Fradi-legendák adták át az elismeréseket, mint dr. Géczi István, Bánki József, Lisztes Krisztián, Orosz Pál, Szőke István vagy Mucha József. A torna végén a szervező önkormányzati cég nevében Bátki László, míg a rendezvényt támogató önkormányzat nevében Rozgonyi Zoltán alpolgármester köszöntötte a résztvevőket, akik ígéretet tettek rá, hogy a Varga Zoltán Emléktornát 2018-ban is megrendezik majd.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb