Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Kulisszatitkok a Regőczy-Sallay jégtánckettőstől

Folytatta 2015-ben megkezdett Ötkarikás beszélgetések című közönségtalálkozóját a Zuglói Sport és Rendezvényszervező Kft. Az idei első rendezvény díszvendége a Regőczy Krisztina – Sallay András olimpiai ezüstérmes, világbajnok, világ- és Európa-bajnoki érmes jégtánckettős volt.

A keddi jégtánctalálkozón a közönség megtudhatta, hogy a legendás jégtánckettős honnan vette a kűrjeiben a balettelemeket, milyen szempontok alapján választottak zeneszámokat, illetve kűrruhákat, vagy, hogy ki miként pontozta a gyakorlatukat a Lake Placid-i téli olimpián.

A szervezők ezúttal is olyan meglepetésvendégeket hívtak meg, akik segítették a jégtánckettős pályafutását, és akik biztos, hogy örömet szereznek számukra. A keddi rendezvényen megjelent az olimpián, világbajnokságon és Universiade-n is járt Szőllősi – Vida pár férfitagja, Vida Gábor egykori műkorcsolyázó, Nagy Zoltán, a Regőczy-Sallay páros balett-tanára és koreográfusa, illetve Kozári Klára, a Magyar Korcsolya Szövetség legendás elnöke is. Az est végén Regőczy Krisztina úgy fogalmazott, jó volt ennyit nosztalgiázni.

Fotó: Balogh Róbert

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb