Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Péni bronzérmes az Eb-n

Péni István a Bolognában rendezett sportlövő Európa-bajnokságon a kisöbű szabadpuska 3×40 lövéses összetett számában csapatban szerzett bronzérmet.

Zugló első tokiói olimpikonja, a világbajnoki és Európa-bajnoki ezüstérmes, kétszeres Eb-bronzérmes sportlövő, Péni István újabb éremmel gazdagította medálgyűjteményét. A kerületi sportoló a Bolognában rendezett sportlövő Európa-bajnokságon a kisöbű szabadpuska 3×40 lövéses összetett számában tagja volt a bronzérmes magyar csapatnak. Péni az egyéni versenyben egy hajszállal maradt csak le a nyolcas döntőről – 1175 körrel a 9. helyen végzett –, ám az eredményével, illetve Sidi Péter 11. és Pekler Zalán 28. helyével csapatban felállhatott a dobogó harmadik fokára.

A csapatversenyt Norvégia nyerte, az északi sportlövők öt körrel javították meg az aktuális világcsúcsot.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot Adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Hangot adunk Zuglónak!
A zuglóiak megelégelték, hogy a metróépítésre, az otthonfelújításokra, valamint az útfelújításokra és zöld-fejlesztésekre szánt pénzüket a kormány elvonja és ez a sarc évről évre emelkedik.

Ezért Zugló Önkormányzata kampányt indít Hangot adunk Zuglónak! címmel, amelynek során minden zuglói csatlakozhat az elvonások elleni tiltakozáshoz!
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb