Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Szupermini jéghokisok küzdöttek a Bosnyákon

A Bosnyák téri jégpályán rendezték meg az V. Zugló Kupát, ahol a 6-8 éves korosztály csapatai, a zuglói Központi Sportiskola, a Sportországi Cápák, a Pólus Pingvinek és az UTE Szupermini csapatai mérték össze erejüket, tudásukat január 8-án vasárnap. Horváth Csaba, Zugló polgármestere adta át a díjakat a csapatoknak és a legjobb játékosoknak.

Horváth Csaba köszöntőjében gratulált a résztvevőknek és sok sikert kívánt a versenysport „fiatal titánjainak”. Markó István főszervező végül a Zugló Kupa támogatásáért-díjjal köszönte meg az önkormányzat és a polgármester segítségét.

Az első helyezett Pólus Pingvinek edzője, Baradics János elmondta, hogy sportegyesületük közel húsz éve működik. A 6-8 éves korú fiúkkal és lányokkal heti három alkalommal edzenek, és minden hétvégén tornákon vesznek részt. E korosztályban nincsenek még leosztva a pozíciók, itt mindenki játszik védőt és támadót is.

A csapatból került ki az itteni mezőny legeredményesebb játékosa, a hétéves Szabó Márton Flórián, akit nagycsoportos óvodás korában egy korcsolyaórán választottak ki, és hívtak el jégkorongozni. Marci szereti és elmondása szerint élvezi ezt a sportot. Szülei is büszkén támogatják őt.

Fotó: Subits-Tóth Gergő

Az V. Zugló Kupa U8 Jégkorong Torna helyezései:
1. Pólus Pingvinek
2. UTE Szupermini
3. Sportországi Cápák
4. Központi Sportiskola

A mezőny legeredményesebb játékosa: Szabó Márton Flórián (Pólus Pingvinek)

A legjobb játékosok: Makai Sámuel (Pólus Pingvinek), Kovács Koppány (UTE Szupermini), Ravadits Áron (Központi Sportiskola), Baranyi Máté (Sportországi Cápák)

Pólus Pingvinek:
Földi Gergő, Grünwald Bence, Szabó Márton, Gyetvai Mirkó, Makai Sámuel, Dobos Rossu Máté, Bogdán Richárd
Edző: Baradics János, Nagy Attila

UTE Szupermini:
Galambos Balázs, Rosenthal Márk, Kovács Koppány, Balázs Botond, Mészáros Huba, Tarlós-Nagy Emil, Károlyi Roland, Majoros Gellért, Keszthelyi Panna, Murányi Emma, Mayer Lili
Edző: Keszthelyi Miklós

Sportországi Cápák:
Bíró Barbara GK, Baranyi Máté, Bogdány Noel, Borsche Bálint, Bozsó Áron, Juhász Benjámin, Kiss Csanád, Kóta Balázs, Mickel Markó, Olaszy Milán, Szajbert Ákos
Edző: Szajbert Krisztián

Központi Sportiskola:
Szilágyi Bulcsú, Csepi Hella, Menczigár Alíz, Varga-Kovács Gergő, Barczi Simon, Szabó Zita, Hajnal Laura, Tuss Ádám, Bak Nimród, Ravadits Áron, Gyurcsánszky Luca
Edző: Képes Pál

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb