Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Újra látogathatók az önkormányzati sporttelepek

Hosszú kényszerszünet után megnyitott a Kövér Lajos utcai és a Mogyoródi úti sporttelep is a mozogni vágyók előtt. A pályákat üzemeltető Zuglói Sport és Rendezvényszervező Nonprofit Kft. munkatársainak egy része ugyanis már felgyógyult a koronavírusból.

Február végén állt elő az az eddig példátlan helyzet, hogy egyszerre betegedett meg az önkormányzati cég valamennyi dolgozója, így arra sem maradt egészséges munkatárs, hogy a minimális szolgáltatásokat – mint az ügyelet vagy a takarítás – valaki felvállalja. Emiatt mindkét sporttelepet be kellett zárni. Szerencsére a dolgozók többsége már jobban van, ennek köszönhetően a márciusi hosszú hétvége előtt elkezdődhetett a munka. Ugyanakkor a járványügyi szabályok továbbra is érvényben maradtak, ezért a Mogyoródi úti sporttelepen kizárólag egyéni sportok űzhetők: csak a futókör és a felnőtt kondipark használható, a sportpályák és a termek továbbra is zárva vannak a lakosság előtt.

A füves és műfüves sportpályákat csak egyetlen bérlőnek, az MTK Budapest hivatásos labdarúgóinak adják ki.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszterbérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
VEDD ÁT!
Ingyenes diákbérlet az Önkormányzattól!
Zugló Önkormányzata a 15-25 év közötti, zuglói állandó lakcímmel rendelkező diákoknak ingyenes szemeszter bérletet biztosít a budapesti közösségi közlekedés járataira.
Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb