Telefon: +36 1 8729 100
E-mail: hivatal@zuglo.hu

Vid ismét dobogóközelben

Berki Krisztián távollétében is volt kiért izgulnunk a montpellier-i tornász Európa-bajnokságon. Hidvégi Vid, a KSI SE versenyzője a lólengés döntőjében végül az ötödik helyen zárt.

Azt követően, hogy Hidvégi Vid a londoni olimpián a lólengés döntőjében nyolcadik helyen zárt, nem sokat hallottunk a KSI SE tornászáról. Az elmúlt három évben ráadásul sérülések is hátráltatták őt a versenyzésben.

Laufer Béla tanítványa azonban nem mondott le az olimpiai szereplés lehetőségéről, ezt bizonyítja, hogy előbb visszaverekedte magát a válogatottba, majd pedig az Európa-bajnokságon ismét bejutott a lólengés döntőjébe. A finálét végül az az angol Louis Smith nyerte meg, aki a londoni olimpián Berki Krisztián mögött azonos pontszámmal, de kevésbé szép gyakorlattal a második helyen végzett. Vid ötödikként került a döntőbe, ahol végül az ötödik helyen végzett.

A KSI SE versenyzője elégedett volt a teljesítményével, mint mondta, az Európa-bajnokságon influenzával küszködött, gyakorolni sem tudott, annyira beteg volt, így a lehető legtöbbet hozta ki ebből az Európa-bajnokságból. Hidvégi Vid korábban már kétszer ötödik, egyszer pedig negyedik volt az Európa-bajnokságon, és a 2011-es vébén is negyedik helyen zárt.

Megosztás

Hozzászólások lezárva.

Tartalom | Menü | Akadálymentes gomb